|
Kategoria: Artykuły spożywcze -> Mięso i drób, wyroby -> Wieprzowina
Kraj: Polska
![pl](/images/flags/pl.gif) Nasz kebab wieprzowy produkowany jest z mięsa wieprzowego najwyższej jakości.
Nasze produkty dostępne są w 4 rozmiarach:
- waga 5 kg, wysokość 20 cm, średnica 18 cm
- waga 9 kg, wysokość 35 cm, średnica 18 cm
- waga 15 kg, wysokość 40 cm, średnica 22,5 cm
- waga 21 kg, wysokość 52 cm, średnica 22,5 cm[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Szeroki asortyment mrożonego lub schłodzonego mięsa wieprzowego
- półtusze kl E U R;
- triming 80/20
- triming 60/40
- triming 50/50
- słonina boczna
- słonina grzbietowa
- wszelkiego rodzaju elementy mięsne[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Oferujemy Państwu elementy wieprzowe:
- schab
- karkówka
- szynka
- łopatka
- boczek
- żeberka
- biodrówka
- słonina
- nogi
- ogony
- głowy
- smalec
- podgardle
- pachwina
- mięso wp kl. II
- inne[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Słonina wieprzowa bez skóry polibok mrożona waga bloko 20-25 kg[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Oferujemy pełen asortyment elementów z mięsa wp. pochądzących z własnego rozbioru.[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) ![uk](/images/flags/uk.gif) To kategoria najwyższej jakości produktów wywodząca się z najlepszych polskich tradycji wędliniarskich. Smak i zapach od zawsze kojarzony utrwaloną na przestrzeni wieków recepturą, która wyselekcjonowany surowiec i naturalne przyprawy komponuje w rozpoznawalnych na całym globie produktach.
Kiełbasy suche i podsuszane wędzone są dymem z drzew owocowych co daje im charakterystyczny kolor i smak. Mała zawartość wody w produkcie gotowym wpływa na uzyskanie długich terminów przydatności[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Pakowany w 20 kg polibloki, polskiego pochodzenia, bardzo dobrej jakości, ze świeżej produkcji[...] Szczegóły... ![pl](/images/flags/pl.gif) Oferujemy Państwu półtusze wieprzowe - różnych klas, w zależności od zamówienia.
Dla zainteresowanych prowadzimy także usługowy ubój trzody.[...] Szczegóły...
|
|